Gazele Biznesu 2023: Proget w gronie najdynamiczniej rozwijających się MŚP

Proget otrzymuje tytuł Gazeli Biznesu 2023

Gazele Biznesu to najstarszy i najbardziej prestiżowy ranking polskich firm z sektora MŚP. Każda edycja weryfikuje wyniki za ostatnie trzy lata działalności według obiektywnych kryteriów i wskazuje przedsiębiorstwa, które dynamicznie się rozwijały. Zestawienie publikowane jest corocznie w magazynie „Puls Biznesu” i potwierdza wiarygodność oraz dobrą kondycję nagrodzonych organizacji.

Aby zostać Gazelą Biznesu w 2023 r., firma musi spełnić poniższe warunki:

• działać nieprzerwanie od 2020 r. i osiągać w tym okresie przychody na poziomie 3-200 mln zł,
  • w każdym z ostatnich 3 lat odnotować wzrost przychodów i nie mieć strat.

Cały ranking jest dostępny na stronie: https://www.pb.pl/gazele/ranking/

Jak zostaliśmy Gazelą Biznesu? Nasze wartości: rozwój, odpowiedzialność, wsparcie

Wyróżnienie Proget tytułem tegorocznej Gazeli Biznesu to efekt wieloletniej, ciężkiej pracy i zaangażowania całego Zespołu, nie tylko w niewątpliwie trudnym dla przedsiębiorstw czasie pandemii i w okresie postpandemicznym. Potwierdza ono też dążenia do realizowania naszej misji, której przyświeca idea nieprzerwanego rozwoju.

Oferowane przez nas rozwiązanie Proget – autorski system klasy MDM / UEM do zdalnego zarządzania flotą służbowych urządzeń mobilnych – od lat pomaga Klientom kontrolować i zabezpieczać mobilność w ich organizacjach.

Rozwijamy nasz produkt odpowiedzialnie, zgodnie z najwyższymi międzynarodowymi standardami i wymogami prawnymi. Dostosowujemy system Proget zarówno do wyzwań stawianych przez wciąż ewoluujące technologie i zagrożenia, jak i do rynkowych potrzeb naszych Klientów. Starając się zagwarantować wysoką skuteczność, jakość i profesjonalizm usług, zapewniamy wsparcie techniczne na każdym etapie współpracy, która zaczyna się już w momencie testów oprogramowania.

Dodatkowo jako członek klastra CyberMadeInPoland oraz rządowego porozumienia PWCyber prowadzimy działania edukacyjne, aktywnie budujemy świadomość i promujemy dobre praktyki związane z cyberbezpieczeństwem.

Zmotywowani do dalszego rozwoju

Ogromnie cieszymy się, że nasza firma została Gazelą Biznesu 2023. To spore wyróżnienie i dowód, że nasza codzienna praca spotkała się z uznaniem. Chcielibyśmy podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do tego sukcesu: zaangażowanemu w obowiązki Zespołowi, współpracującym z nami Partnerom biznesowym oraz Klientom, którzy obdarzyli nas zaufaniem.

Otrzymany tytuł jest dodatkową motywacją do dalszego rozwoju i jeszcze intensywniejszego działania. Będziemy nadal pracować nad tym, aby oferować naszym Klientom najlepsze rozwiązanie, które poprawi poziom bezpieczeństwa w ich firmach, wesprze ich w transformacji cyfrowej i wspomoże realizację założonych celów.

Chwyć trochę wiedzy z Proget – sprawdź inne nasze artykuły: